fbpx

Wave Aurinkokennolaturi 15W, Musta

Wave Aurinkokennolaturi on korkealuokkaisista materiaaleista valmistettu aurinkoenergialla toimiva matkakumppani, jonka avulla lataat mobiililaitteitasi missä ikinä liikutkin. Aurinkokennolaturin käyttö on äärimmäisen helppoa, sillä sinun täytyy ainoastaan levittää laturi aurinkoiselle paikalle ja kytkeä laitteesi laturin USB-liittimeen, jonka jälkeen lataus alkaa automaattisesti!

SOPII MOBIILILAITTEILLE
Wave Aurinkokennolaturin ja oikean kaapelin yhdistelmällä lataat jouhevasti puhelimet, tabletit, Bluetooth kaiuttimet, sekä muut pienet älylaitteet.

AURINKOVOIMAA
Laturin tehokkaiden aurinkokennojen avulla lataat laitteitasi ekologisesti jopa 15W teholla. Aurinkokennolaturi vaatii toimiakseen ainoastaan auringon valoa, ja se onkin loistava lisävaruste erityisesti retkeilyyn ja matkailuun.

LAADUKKAAT MATERIAALIT
Laturin pinta on valmistettu laadukkaista, hyvin ulkokäyttöä kestävistä materiaaleista. Laturin USB-liittimet ovat suojassa omassa taskussaan, jossa voit myös säilyttää laitteidesi latauskaapeleita tai esimerkiksi pientä varavirtaa.

HUOM! Aurinkokennot kestävät roiskevettä, mutta latausliittimiä ei ole kosteussuojattu. Vältä laturin käyttöä vesisateessa ja kosteissa olosuhteissa.

Tekniset tiedot:

– Kennot: 2x monokrystalliini -kennoa
– Output USB Type-C: 5V/2.4A | 9V / 2A | 12V / 1.5A (max 15W)
– Output USB-A: 5V / 2.1A | 9V / 2A (max 15W)
– Mitat: Taiteltuna 290*195*15 mm | Levitettynä 620*290*4 mm
– Paino: 580 g

– Myyntipakkauksen sisältö: 1 x Wave Aurinkokennolaturi, 2 x karabiinihakanen ja pikakäyttöopas

TuotekoodiWAVE-PWR-SP-15W-BK
EAN6418312173369
Takuu12 kk

Siirry tästä jälleenmyyjän verkkokauppaan


Prisma Verkkokauppa.com Veikon Kone Kärkkäinen Digiman Power Power Power