fbpx

Ai mikä on Wave?


Wave on Suomen johtava mobiililisävarusteiden brändi, jonka tuotteita myydään suomalaisille kuluttajille vuosittain lähes kaksi miljoonaa kappaletta. Wave brändin arvoja ovat laatu ja turvallisuus, käytännöllisyys, ekologisuus ja vastuullisuus, sekä kilpailukykyinen hinta.

Me suomalaiset olemme kännykkäkansaa.

Lähes kaikilla vauvasta vaariin on kännykkä, mutta kaikki eivät käytä sitä samalla tavalla. Myös siinä on eroja, millaisia lisävarusteita kännykkämme rinnalle tarvitsemme. Oli kyseessä sitten koululaisen puhelimen suojaus kolhuilta, lisävirta mobiilipelaajan akkukeston pidentämiseksi tai bluetooth handsfree jatkuvasti puhelimessa puhuvalle; haluamme tarjota lisävarusteita ja tarvikkeita vastaamaan suomalaisten asiakkaidemme tarpeita.

 

LAATU JA TURVALLISUUS

Tutkimme ja testaamme kaikki Wave-tuotteet tarkasti Bat. Powerin toimitiloissa ennen niiden tuotteistamista. Lisäksi verkkovirtaan kytkettävät latauslaitteemme testautetaan Suomen johtavan tutkimuslaitoksen toimesta korkeimman mahdollisen sähköturvallisuuden takaamiseksi.

KÄYTÄNNÖLLISYYS

Maahantuomamme tuotteet suunnitellaan käytännöllisyys edellä. Pyrimme tuotteillamme helpottamaan arkea ja suojaamaan sinulle tärkeät laitteet unohtamatta tyyliä ja käytettävyyttä. Käytännöllinen ja kestävä tuote on myös pitkäikäinen ja ekologinen vaihtoehto. 

EKOLOGISUUS JA VASTUULLISUUS

Pyrimme osaltamme vähentämään kertakäyttömuovin käyttöä pakkauksissamme ja siksi tuotteemme pakataan ensisijaisesti vain kartongista valmistettuihin tuotepakkauksiin. Tapauksissa, joissa tuotteiden esillepano vaatii ikkunallisen tuotepakkauksen, tuoteikkuna valmistetaan biomuovista, joka voidaan kierrättää normaalin muovijätteen kanssa.

KILPAILUKYKYINEN HINTA

Tarkoin vaalittujen arvojemme lisäksi Wave-tuotteet ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä ja verrattain edullisia. Tuotteitamme on saatavilla useisiin hintapisteisiin varmistaen sen, että jokaiselle asiakkaalle löytyy juuri se itselle sopiva tuote.

Wave on rekisteröity tuotemerkki, jonka omistaa Bat. Power Oy.