Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
tuotteet

Ai mikä on Wave?
Tässä on vähän tietoa siitä, keitä olemme ja mitä teemme:

Me suomalaiset olemme kännykkäkansaa.

Lähes kaikilla vauvasta vaariin on kännykkä, mutta kaikki eivät käytä sitä samalla tavalla. Myös siinä on eroja, millaisia lisävarusteita kännykkämme rinnalle tarvitsemme. Oli kyseessä sitten koululaisen puhelimen suojaus kolhuilta, lisävirta mobiilipelaajan akkukeston pidentämiseksi tai bluetooth handsfree jatkuvasti puhelimessa puhuvalle; Me Wavella haluamme tarjota lisävarusteita ja tarvikkeita vastaamaan suomalaisten asiakkaidemme tarpeisiin.

 

Wave on Suomen johtava mobiililisävarusteiden brändi, jonka tuotteita myydään vuosittain kuluttajille lähes kaksi miljoonaa kappaletta. Wave brändin arvoja on laatu, käytännöllisyys, ekologisuus ja kilpailukykyinen hinta.

 

LAATU

Kaikki Wave-tuotteet tutkitaan ja testataan Bat. Powerin toimitiloissa ennen tuotteistusta. Lisäksi verkkovirtaan kytkettävät latauslaitteet testautetaan Suomen johtavan tutkimuslaitoksen toimesta korkeimman mahdollisen sähköturvallisuuden takaamiseksi.

 

KÄYTÄNNÖLLISYYS

Maahantuomamme tuotteet suunnitellaan käytännöllisyys edellä. Pyrimme tuotteillamme helpottamaan arkea ja suojaamaan sinulle tärkeät laitteet unohtamatta tyyliä ja käytettävyyttä. Käytännöllinen ja kestävä tuote on myös pitkäikäinen ja ekologinen vaihtoehto.

 

EKOLOGISUUS

Wave pyrkii osaltaan vähentämään kertakäyttömuovin käyttöä pakkauksissaan ja siksi uudet pakkaukset suunnitellaan ja pakataan ensisijaisesti vain kartongista valmistettuihin tuotepakkauksiin. Tapauksissa, jossa tuotteiden esillepano vaatii ikkunallisen tuotepakkauksen, tuoteikkuna valmistetaan biomuovista, joka voidaan kierrättää normaalin muovijätteen kanssa.

 

KILPAILUKYKYINEN HINTA

Tarkoin vaalittujen arvojen lisäksi Wave-tuotteet ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä ja verrattain edullisia. Tuotteitamme on saatavilla useisiin hintapisteisiin varmistaen sen, että jokaiselle asiakkaalle löytyy juuri se sopiva tuote.

 

Wave on rekisteröity tuotemerkki, jonka omistaa Bat. Power Oy.