fbpx

Wave Bluetooth 5.2 Handsfree Sankakuulokkeet, Musta

Wave Bluetooth sankakuulokkeet ovat täydellinen kumppani erityisesti toimistotyöskentelyyn. Kevyen rakenteensa ansiosta sankakuulokkeita on miellyttävä käyttää pidempiäkin aikoja ja kuulokkeisiin integroitujen näppäimien avulla vastaat ja mykistät puhelut vaivattomasti. Kuulokkeiden yhdistäminen haluttuun laitteeseen onnistuu kätevästi joko Bluetooth-parituksen tai pakkauksessa mukana tulevan USB-vastaanottimen avulla. Kuulokkeita pystyy käyttämään jopa 40 tuntia yhdellä latauksella ja ne latautuvat täyteen kolmessa tunnissa.

HANDSFREE-PUHELUT
Sankakuulokkeet on suunniteltu erityisesti työkäyttöön ja handsfreepuheluiden puhumiseen. Kuulokkeisiin integroidut näppäimet tekevät puheluiden vastaanottamisesta ja lopettamisesta helppoa sekä vaivatonta.

MELUA VAIMENTAVA MIKROFONI
Kuulokkeiden melua vaimentava mikrofoni suodattaa tehokkaasti käyttöympäristön taustamelua taaten selkeän ja häiriöttömän puheäänen.

KEVYT DESIGN
Sankakuulokkeet on suunniteltu käytettäväksi pitkiäkin aikoja kerralla. Kevyt rakenne, hyvä istuvuus, sekä sangan ja korvatyynyjen lisäpehmusteet tekevät kuulokkeista erityisen miellyttävät käyttää.

Tekniset tiedot:

– Bluetooth versio: 5.2
– Tuetut Bluetooth profiilit: A2DP/AVRCP/HFP
– Elementtien koko: 40 mm
– Akun kapasiteetti: 500 mAh
– Latausaika täyteen: n. 3 h
– Lataus: USB Type-C
– Toimintaetäisyys: jopa 30 m
– Taajuusalue: 20-20,000 Hz
– Impedanssi: 32 ohm
– Liitettävyys: Bluetooth ja USB-A (vastaanotin)
– Paino: 217 g
– Myyntipakkauksen sisältö: Wave Bluetooth 5.2 Handsfree sankakuulokkeet, USB Type-C -> USB 2.0 -kaapeli (1 m), USB-A vastaanotin, suojapussi kuulokkeille ja pikakäyttöopas

Akun kesto:
– Käyttöaika: n. 40 tuntia
– Musiikin kuunteluaika: n. 50 tuntia (50%:n äänenvoimakkuudella)
– Valmiusaika: jopa 400 tuntia

Tuotteen käyttöohje

TuotekoodiWAVE-BT-HF-S-ONE
EAN6418312171396
Takuu12 kk

Siirry tästä jälleenmyyjän verkkokauppaan


Prisma Verkkokauppa.com Veikon Kone Kärkkäinen Digiman Power Power Power