fbpx

Wave Cleaning Wipes, Näytön puhdistusliinat

Wave Cleaning Wipes on tehokas antistaattinen puhdistusliina, joka soveltuu loistavasti näyttöjen puhdistukseen. Liinojen avulla puhdistat näppärästi myös esimerkiksi tietokoneen näppäimistön tai kaukosäätimen. Liinat poistavat tehokkaasti pölyn, lian ja rasvan. Pakkaus sisältää 100 kpl liinoja.

Käyttöohje: Avaa kansi ja poista liinoja suojaava sinettikalvo. Vedä rullan keskellä oleva liina ulos ja työnnä se kannessa olevan aukon läpi, sulje kansi. Vedä liinaa aukosta viistosti ulos, jolloin se katkeaa repäisykohdasta. Kierrä kansi tämän jälkeen takaisin kiinni, jotta liinat eivät pääse kuivumaan.

Lue etiketti ennen käyttöä! Jos tarvitset lääketieteellistä apua, pidä tuotepakkaus saatavilla. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Jos kemikaalia joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, mikäli mahdollista. Jatka huuhtomista.

Jos kemikaalia on nielty: Ota välittömästi yhteyttä Myrkytystietokeskukseen tai lääkäriin.

Sisältää: <5% amfoteerisia tensidejä ja ionittomia tensidejä.
Säilöntäaineet: Metyyli-isotiatsolinoni & Metyylikloori-isotiatsolinoni. Säilöntäaineet sisältävät: 5-chloro-2-methyl-2h-isothiazol-3-one [ec no 247-500-7] ja 2- methyl-2h-isothiazol-3-one [ec no 220-239-6].

Saattaa aiheuttaa allergisen reaktion.

TuotekoodiWAVE-CLEAN-WIPES
EAN6418312155372
Takuu6kk

Siirry tästä jälleenmyyjän verkkokauppaan


Prisma Verkkokauppa.com Veikon Kone Kärkkäinen Digiman Power Power Power