fbpx

Wave Duo Book Case, Apple iPhone 13 Pro Max, Musta

Wave Duo Book Case on monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu matkapuhelimen kannellinen suojakotelo, joka muotoilunsa ansiosta suojaa puhelinta kattavasti, tarjoten samalla runsaasti tilaa maksukorteille ja seteleille lisäämättä kuitenkaan paljoa paksuutta puhelimen ympärille. Magneettisen kiinnitysmekanisminsa ansiosta kotelon kelkkaosan saa näppärästi irti ja sitä voi käyttää tarvittaessa myös puhelimen taustaa suojaavana kuorena.

Tämä kotelo on yhteensopiva Apple iPhone 13 Pro Max puhelimen kanssa. Kotelo on väriltään musta.

KANSI KIINNI
Suojakotelon kansi pysyy tukevasti kiinni magneettisulkuisen läpän avulla myös silloin, kun korttipaikoissa ja setelitaskuissa on täytettä.

KORTIT TURVASSA
Kannen sisäpuolella on kolme korttipaikkaa ja setelitasku, jotka on suojattu RFID etälukemiselta. Näin tärkeimmät kortit pysyvät aina mukana ja turvassa.

TAITA TELINEEKSI
Kannen lisänivelen ansiosta kotelon saa kätevästi taitettua vaakatelineeksi puhelimelle. Telineen avulla leffoista pystyy nauttimaan leppoisasti ilman käsien rasittumista.

MONIPUOLINEN
Puhelimen kelkkaosan magneettisen kiinnitysmekanismin ansiosta koteloa voi käyttää sekä kannellisena suojakotelona, että puhelimen taustaa suojaavana suojakuorena.

ANTIMIKROBIPINNOITE
Suojakotelon kuoriosa on viimeistelty antimikrobipinnoitteella, joka ehkäisee tehokkaasti bakteerien sekä muiden pieneliöiden tarttumista ja leviämistä.

KESTÄVÄT LAATUMATERIAALIT
Kotelon kuoriosa on valmistettu laadukkaasta nahasta ja puhelimen kelkka kestävästä PC-muovista. Lopputuloksena on ammattitaidolla käsin valmistettu ja laadukas puhelimen kannellinen suojakotelo.

TuotekoodiWAVE-DBC-AP-IP13PM-BK
EAN6418312161199
Takuu12 kk

Siirry tästä jälleenmyyjän verkkokauppaan


Prisma Verkkokauppa.com Veikon Kone Kärkkäinen Digiman Power Power Power