fbpx

Wave Full Cover Panssarilasi, Polar Ignite 2 / Ignite / Unite / Vantage V2 / Garmin Fenix 6X Pro / Forerunner 945 / Forerunner 735XT / Vivomove 3 / Huawei Watch GT2 (46mm)

Wave Full Cover Panssarilasi on äly- ja urheilukellojen näytönsuojien kovinta kärkeä. Panssarilasin asennus käy käden käänteessä ja se tarjoaa ohuesta rakenteesta huolimatta erinomaisen tuntuman sekä huomattavasti lisäsuojaa iskuja ja naarmuuntumista vastaan.

Tämä suojalasi on yhteensopiva Polar Grid X, Polar X pro, Polar Ignite 2, Polar Ignite, Polar Unite, Polar Vantage V2, Polar Pacer, Polar Pacer Pro, Garmin Fenix 6X Pro, Garmin Forerunner 945, Garmin Forerunner 735XT, Garmin Vivomove 3, Huawei Watch GT2 (46mm) ja Huawei Watch GT 3 äly- ja urheilukellojen kanssa. Suojalasin halkaisija on 39mm.

ERITTÄIN OHUT
Panssarilasi on vain 0,33mm ohut ja asennettuna lähes huomaamaton. Sen pinta on myös käsitelty ehkäisemään sormenjälkien ja rasvan tarttumista.

TUTTU TUNTUMA
Tämä näytönsuoja on valmistettu oikeasta lasista, joten se vastaa kosketustuntumaltaan kellon omaa näyttölasia.

9H KESTÄVYYS
Karkaistu lasi kestää normaalia lasia paremmin naarmuja ja kulumaa sekä on särkyessään turvallisempi irrottaa kellosta.

KATTAVAA SUOJAA
Wave Full Cover Panssarilasi suojaa kellon näyttölasin erittäin kattavasti reunasta reunaan.

HUOM! Tuotteen takuu kattaa valmistusvirheet. Takuu ei kata normaalia kulumista, välillisesti aiheutuneita vahinkoja tai väärinkäytöstä aiheutuneita vahinkoja.

TuotekoodiWAVE-FC-PO-IG-TP
EAN6418312160123
Takuu12 kk

Siirry tästä jälleenmyyjän verkkokauppaan


Prisma Verkkokauppa.com Veikon Kone Kärkkäinen Digiman Power Power Power