fbpx

Wave MagSocket puhelinpidike, Musta

Wave MagSocket puhelinpidike helpottaa puhelimesi käsittelyä ja parantaa otettasi esimerkiksi videopuheluita puhuessasi. MagSocket kiinnittyy napakasti MagSafe -tuen omaaviin laitteisiin, ja tuotepakkaukseen sisällytetyn magneettivastakappaleen avulla sen saa sopimaan universaalisti muillekin älypuhelimille. MagSocketin pehmeästä silikonista valmistettu joustava lenkkiosa tekee siitä erityisen miellyttävän käyttää.

TEHOKAS MAGNEETTI
Wave MagSocket puhelinpidike kiinnittyy puhelimen taustapuolelle voimakkaan magneettinsa avulla ja sopii kaiken kokoisille puhelimille. Pidike on yhteensopiva kaikkien MagSafe -yhteensopivien Apple-laitteiden kanssa ja erillisen magneettivastakappaleen avulla sitä voi käyttää myös monien muiden puhelinmallien kanssa.

360° SÄÄDETTÄVYYS Puhelinpidikettä voit käyttää sekä pysty-, että vaakasuunnassa, joka tekee esimerkiksi omakuvien ottamisesta tai videopuheluiden puhumisesta vaivatonta.

MIELLYTTÄVÄ KÄYTTÄÄ
Pehmeästä materiaalista valmistettu pidike ei hierrä sormien ihoa ja sitä on miellyttävä käyttää pitempiäkin aikoja.

– Myyntipakkauksen sisältö: 1 x MagSafe -puhelinpidike (musta), 1 x Magneettinen vastakappale puhelimille (musta)

HUOM! Mikäli puhelimesi ei ole MagSafe -yhteensopiva ja käytät pakkauksessa mukana tulevaa magneettivastakappaletta, suosittelemme kiinnittämään sen suojakotelon / suojakuoren päälle, jos sellainen on käytössäsi. Mikäli magneettivastakappale kiinnitetään puhelimen ja suojakuoren väliin, heikkenee sen teho merkittävästi.

TuotekoodiWAVE-MAGSOCKET-BK
EAN6418312172867
Takuu12kk

Siirry tästä jälleenmyyjän verkkokauppaan


Prisma Verkkokauppa.com Veikon Kone Kärkkäinen Digiman Power Power Power