fbpx

Wave Multipocket Book Case, Apple iPhone 12 mini, Musta

Wave Multipocket Book Case on monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu matkapuhelimen kannellinen suojakotelo, joka muotoilunsa ansiosta suojaa puhelinta kattavasti, tarjoten samalla runsaasti tilaa maksukorteille ja seteleille.

Tämä kotelo on yhteensopiva Apple iPhone 12 mini puhelimen kanssa. Kotelo on väriltään musta.

KANSI KIINNI
Lisäsivulla varustetun suojakotelon kansi pysyy tukevasti kiinni magneettisulkuisen läpän avulla silloinkin, kun korttipaikoissa ja setelitaskussa on enemmän täytettä. Kannen saa kätevästi auki myös yhdellä kädellä.

KORTIT JA KÄTEINEN TURVASSA
Kannen sisäpuolella on yhteensä viisi korttipaikkaa, jotka on suojattu RFID etälukemiselta. Näin tärkeimmät kortit pysyvät aina mukana ja turvassa. Lisäksi kotelon lisäsivussa on erillinen setelitasku.

TAITA TELINEEKSI
Kannen lisänivelen ansiosta kotelon saa kätevästi taitettua vaakatelineeksi puhelimelle. Telineen avulla leffoista pystyy nauttimaan leppoisasti ilman käsien rasittumista.

NAPIT TALLELLA
Kotelo on räätälöity mainitulle puhelimelle, joten painikkeisiin ja liitäntöihin pääsee helposti käsiksi eikä puhelinta tarvitse turhaan irrottaa kotelosta.

LAATUMATERIAALIT JA -TUOTE
Kotelon kuoriosa on valmistettu laadukkaasta nahasta ja puhelimen kelkka läpinäkyvästä PC-muovista. Lopputuloksena on ammattitaidolla käsin valmistettu, laadukas ja ohut puhelimen kannellinen suojakotelo.

TuotekoodiWAVE-MPBC-AP-IP12-BK
EAN6418312157000
Takuu12 kk

Siirry tästä jälleenmyyjän verkkokauppaan


Prisma Verkkokauppa.com Veikon Kone Kärkkäinen Digiman Power Power Power