fbpx

Wave QiPad Duo Langaton pikalatausalusta, Musta

Wave QiPad Duo Langattomalla Pikalatausalustalla jopa kahden laitteen lataaminen tapahtuu tehokkaasti ja vaivattomasti ilman latauskaapeleita. Latausalusta sulautuu hienosti osaksi sisustusta tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta.

ÄLYKÄS LATAUSTEKNIIKKA
Latausalusta osaa optimoida latausvirran automaattisesti ladattavan laitteen mukaan. Se tukee myös yleisiä langattoman pikalatauksen standardeja, joten Android tai iOS puhelimen langaton lataaminen on aiempaa nopeampaa. Kahta laitetta ladattaessa toista laitetta voidaan ladata pikalataus teholla ja toista perusnopeudella.

TYYLIKÄS DESIGN
Äärimmäisen ohuen latausalustan pinta on aitoa lasia ja runko kestävää, mutta kevyttä alumiinia. Minimalistisuutta ja tehokkuutta henkivä QiPad Duo on tyylikäs lisä kodin sisustukseen.

VAIVATONTA LATAUSTA
Latausalustasta löytyvät langattoman latauksen käämit on helppo paikantaa ja laskea laitteet niiden päälle alustalle latautumaan. QiPad Duo tarkistaa, että laite on langatonta latausta tukeva ja aloittaa latauksen välittömästi.

Tekniset tiedot:

– Output Qi: 5V/1A (5W), 9V/0,85A (7,5W), 9V/1,1A (10W)
– Output Max: 15 W (latausportista katsoen oikean puoleinen latauspiste) + 5 W (latausportista katsoen vasemman puoleinen latauspiste)
– Input USB Type-C: 5V/2,4A (lataa vain toisesta pisteestä), 9V/2-3A, 12V/3A
– Latausetäisyys: 10mm (lataa yleisimpien kuorien läpi)
– Mitat: 180*80*5,6mm
– Paino: 111 g
– Myyntipakkauksen sisältö: Wave QiPad Duo Langaton Pikalatausalusta ja USB Type-C -> USB 2.0 -kaapeli (1m)

HUOM! Molemmilla puolilla lataaminen ja pikalatausnopeus vaativat QC2.0/3.0, 9V tai PD -standardin jännitettä tukevan laturin toimiakseen, esim. Wave 20W Pikalataava Verkkolaturi.

Tuotteen käyttöohje

TuotekoodiWAVE-QI-PAD-TWO-BK
EAN6418312153057
Takuu12 kk

Siirry tästä jälleenmyyjän verkkokauppaan


Prisma Verkkokauppa.com Veikon Kone Kärkkäinen Digiman Power Power Power