fbpx

Wave QiPower lisävirta, 10000mAh, Musta

Tyylikäs avattava pakkaus. Tuote ja lisäinformaatio nähtävillä kannen sisäpuolella.

Wave QiPower on monipuolisilla liitännöillä, langattomalla latauksella ja tyylikkäällä ulkoasulla varustettu varavirta, joka tarjoaa runsaasti tehoa sulavalinjaisessa muodossa. Monipuolisilla latausvaihtoehdoilla lataat puhelimet, tabletit ja muut mobiililaitteet missä ja milloin tahansa.
QiPowerin langattomalla latauksella lataat laitteet ilman johtoja ja lisäksi varavirran päädystä löytyviin USB-liitäntöihin voi kytkeä minkä tahansa latauskaapelin ja ladata mitä tahansa mobiililaitetta. Kokonaisuuden viimeistelee tyylikäs ulkoasu ja helppokäyttöisyys.

LATAA KAIKKI MOBIILILAITTEESI
Hyödynnä langatonta latausta nyt myös lisävirralla ladattaessa! Wave QiPower lisävirran helppokäyttöinen langaton lataus aktivoituu nappia painamalla ja pikalataa kaikki langatonta Qi-latausta tukevat laitteet. Myös kaapelilla pikalataus onnistuu USB Type-C (PD)- ja perinteisen USB-A liitännän (QC3.0) kautta.

SILEÄ JA TYYLIKÄS DESIGN
Tämän lisävirran tyylikkään musta pinta sopii joka tilanteeseen ja lisävirran virtaviivaisen symmetrinen design viimeistelee tyylikkään ulkoasun. Minimalistiseen tyyliin uskollisesti liitännät löytyvät kaikki selkeästi yhdestä paikasta ja langattoman latauksen sijoitus on keskellä varavirtaa.

TEHOKASTA LATAUSTA
Tämä varavirta on varustettu runsaalla akkukapasiteetilla, millä lataa älypuhelimen jopa kahdesti kaapelilla tai kerran langattomalla latauksella. Itse varavirta myös latautuu vauhdilla ja sitä voidaan ladata joko USB Type-C tai Apple Lightning -kaapelilla.

Tekniset tiedot:

– Akku: 10000mAh, Li-Polymer
– Output Wireless Qi: 10W | 7,5W | 5W
– Output USB (QC 3.0): 12V/1,5A | 9V/2A | 5V/2,4A
– Output USB Type-C (PD): 12V/1,5A | 9V/2A | 5V/2,4A
– Input USB Type-C (PD): 9V/2A | 5V/2A
– Input Apple Lightning: 5V/2A
– Latausaika tyhjästä täyteen: n. 3,5 – 5,5 h (HUOM! Käytettävän latauslaitteen teho vaikuttaa merkittävästi latausaikaan)
– Mitat: 143*68*18 mm
– Paino: 230 g
– Myyntipakkauksen sisältö: Wave QiPower lisävirta, USB Type-C -> USB 2.0 -kaapeli (20cm) ja pikakäyttöopas

HUOM! Pikalatausnopeudet vaativat QC2.0/3.0 tai 9V jännitettä tukevan laturin toimiakseen, esim. Wave 20W Pikalataava Verkkolaturi.

Tuotteen käyttöohje

TuotekoodiWAVE-POWER-QI-10K
EAN6418312152142
Takuu12 kk

Siirry tästä jälleenmyyjän verkkokauppaan


Prisma Verkkokauppa.com Veikon Kone Kärkkäinen Digiman Power Power Power