fbpx

Wave Selfietikku 3,5mm liittimellä, Musta

Wave Selfietikku on käytännöllinen apuväline, kun tarvitset avuksesi jatkovartta omakuvien ottamiseen tai videoimiseen. Selfietikun avulla saat tärkeimmät hetkesi taltioitua niin älypuhelimella, kuin kamerallakin. Selfietikun kanssa suositellaan käytettäväksi enintään 500 gramman painoista laitetta.

KAUKOLAUKAISIN
Kytke tikun 3,5mm kaapeli puhelimen kuulokeliitäntään, niin tikun kahvassa oleva painike toimii kätevästi laukaisimena. Selfietikku on yhteensopiva Android ja iOS-laitteiden kanssa. Kaukolaukaisimen toimimiseksi Android-laitteissa äänenvoimakkuusnäppäin on asetettava kuvausnäppäimeksi kameran asetuksissa.

SÄÄDETTÄVÄ VARSI
Selfietikussa on kätevä teleskooppivarsi, joten kuvaaminen onnistuu luontevasti sekä läheltä että kauempaa varren pituutta säätämällä. Selfietikku on pisimmillään 73,5cm pitkä. Kuljetuskunnossa selfietikku on vain 18,5cm pitkä, joten sitä on kätevä pitää mukana.

TUKEVA TELINE
Puhelin pysyy vakaasti paikallaan selfietikun telineessä. Telineen jousitoiminen kiinnikeosa säätyy helposti tukevaksi eri kokoisille puhelimille.

TuotekoodiWAVE-SELFIE3,5
EAN6418312126624
Takuu12 kk

Siirry tästä jälleenmyyjän verkkokauppaan


Prisma Verkkokauppa.com Veikon Kone Kärkkäinen Digiman Power Power Power