fbpx

Wave Selfietikku Bluetooth laukaisimella, Musta

Wave Bluetooth Selfietikku on käytännöllinen apuväline, kun tarvitset avuksesi jatkovartta kuvien ottamiseen tai videoimiseen. Selfietikun avulla saat tärkeimmät hetkesi taltioitua älypuhelimellasi. Selfietikun käyttöaika on jopa 15 tuntia täydellä latauksella. Pakkauksessa on mukana MicroUSB latauskaapeli.

BLUETOOTH KAUKOLAUKAISIN
Selfietikun bluetooth kaukolaukaisin on yhteensopiva Android ja iOS-laitteiden kanssa. Selfietikun varressa oleva painike toimii sekä virta-, että kuvauspainikkeena. Kaukolaukaisimen toimimiseksi Android-laitteissa äänenvoimakkuusnäppäin on asetettava kuvausnäppäimeksi kameran asetuksissa.

SÄÄDETTÄVÄ VARSI
Selfietikussa on kätevä teleskooppivarsi, joten kuvaaminen onnistuu luontevasti sekä läheltä että kauempaa varren pituutta säätämällä. Selfietikku on pisimmillään 73,5cm pitkä. Kuljetuskunnossa selfietikku on vain 18,5cm pitkä, joten sitä on kätevä pitää mukana.

TUKEVA TELINE
Puhelin pysyy vakaasti paikallaan selfietikun telineessä. Telineen jousitoiminen kiinnikeosa säätyy helposti tukevaksi eri kokoisille puhelimille.

-Myyntipakkauksen sisältö: Wave Selfietikku Bluetooth laukaisimella, MicroUSB -> USB 2.0 -kaapeli (1m) ja pikakäyttöopas

TuotekoodiWAVE-SELFIEBT
EAN6418312125757
Takuu12 kk

Siirry tästä jälleenmyyjän verkkokauppaan


Prisma Verkkokauppa.com Veikon Kone Kärkkäinen Digiman Power Power Power